OM OSS

Kents är det största profilföretaget i Halland. Vi finns både i Halmstad och Falkenberg och vi ingår i New Wave Profile, skandinaviens största kedja för profilkläder och profilreklam. Med över 25 års erfarenhet av att profilera företag och varumärken vet vi att vi är bäst när det gäller!

Vi är ett kreativt företag som arbetar från idé och förslag till färdig produkt. Vår målsättning är att ge våra kunder en genomtänkt och klar profilering för sitt varumärke och företag. Ett eget tryckeri och broderi ser till att produkterna blir rätt producerade och levererade i tid. Arbetskläder och arbetsskor har en egen avdelning i Halmstad. Vårt breda sortiment och stora lagerhållning gör att kunder kan komma oanmälda och få med sig sina arbetskläder profilerade och klara.

I kombination med försäljning och personlig service skapar Kents även kundunika webshoppar för ditt företags profilering. Vi har väl inarbetade rutiner både för administration och logistik. Idag har Kents ett flertal nöjda kunder som fått sina shopar skräddarsydda efter sina behov och önskemål.

Vi är även miljöcertifierade enligt svensk miljö- & kvalitetsbas. Vår personal har stor kunskap om vårt sortiment, vi utför kvalitetskontroller och vi jobbar endast med godkända produkter från etablerade varumärken och leverantörer som följer CSR.

I Halmstad har vi unika lokaler med utställning och produktion, på över 1500 kvm i gamla lokstallarna på Stationsgatan 37. I Falkenberg hittar ni oss på Huscentrum, Ätrastigen 5A.

Välkommen till vår utställning och få tips, idéer och inspiration på hur vi kan hjälpa er att marknadsföra er och ert varumärke!